zaterdag 19 oktober 2019

Kijktips week 19/10-25/10


En hier zijn we weer met tv-tips, vorige week was ik te zeer bezig met andere dingen om daar ook nog tijd voor te maken...


Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 19/10:
Gravity (Vier 20.25u) - Sandra Bullock alleen in de ruimte, wanhopig proberend om terug op aarde te geraken. Ruimtefilms zoals ze moeten zijn.

Ghost (Vitaya 20.25u) - romantische ninetiesfilm. Geest Patrick Swayze heeft seks met Demi Moore via Whoopi Goldberg. Denk daar maar even over na.
Silent witness (Canvas 20.35u) - het twintigste seizoen al van deze misdaadserie. Ik gaf het al lang op...
Awakenings (één 21.15u) - waargebeurd drama met Robin Williams en Robert De Niro over een arts (Williams) die comapatiënten terug tot leven kon brengen.
The martian (VTM 21.40u) - Matt Damon als vloekende astronaut gestrand op Mars. Ruimtefilms zoals ze moeten zijn.

Leviathan (Canvas 22.35u) - Russische hervertelling van het Boek Job uit de bijbel. Vrolijk zal het dus niet zijn...

Zondag 20/10:
Little man Tate (Vitaya 13.45u) - regiedebuut van Jodie Foster en ze speelt zelf de moeder van hoofdfiguur Fred. Hartverwarmende film over een hoogbegaafde jongen die zijn plek zoekt.

Sing street (VTM 15.00u) - leuke tienerfilm over opgroeien in Dublin in de jaren '80.
The hunger games: catching fire (VTM 21.00u) - tweede film uit de reeks. Ze worden almaar slechter (net zoals de boeken).
Money monster (Q2 20.10u) - ook geregisseerd door Jodie Foster, maar hier doet ze niet zelf aan mee. George Clooney als tv-presentator die gegijzeld wordt door een boze fan.

Maandag 21/10:
The big bang theory (Q2 20.10u) - twaalfde en laatste seizoen van deze komische serie. Ik ga kijken, maar ben ook wel blij dat het gedaan is... Elke dag een aflevering.

Terminator: salvation (CAZ 20.40u) - een Terminator film zonder Ahnuld? Da's geen Terminatorfilm.

Dinsdag 22/10:
Kinderen van het verzet (Canvas 21.20u) - na de Kinderen van de collaboratie, nu de andere kant van de medaille. Gaat waarschijnlijk even saai zijn als zijn voorganger...
Gravity (Zes 23.45u) - zaterdag gemist op Vier? Herkansing nu op Zes.

Donderdag 24/10:
Prometheus (Q2 20.35u) - soort van prequel op de Alienfilms, maar minder spannend. Ruimtefilms kunnen beter gemaakt worden. Maar toch nog een voorzichtige aanrader.

Top gun (CAZ 20.40u) - volgend jaar komt het "vervolg" in de zalen, nu nog eens het origineel. Ik heb die ooit gezien, maar interessant zal ik het niet gevonden hebben, ik weet er niks meer van.

Vrijdag 25/10:
Brexit: the uncivil war (Canvas 22.10u) - film over het waarom van de Brexit met Benedict Cumberbatch als aanstoker Dominic Cummings (hij ziet er niet uit!). Ik ga niet kijken wegens geen interesse.
Chicago (één 23.25u) - musical waarin Catherine Zeta-Jones en Renée Zellweger de longen uit hun lijf zingen. Pop! Six! Squish! enz...

Rundskop (VTM 23.30u) - breakout rol van Matthias Schoenaerts en 't is inderdaad geen onverdienstelijke film.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten