zaterdag 13 oktober 2018

Kijktips week 13/10-19/10


Vanaf maandag is het weer zover: de Slimste mens ter wereld is terug!

Heeft iemand nog zin om dit te bekijken? Waarschijnlijk niet.
Gaan we allemaal kijken? Natuurlijk wel!

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 13/10:
Bolt (VTM 17.10u) - wat vergeten Disneyfilm over een tv-hond die denkt dat hij echt een superheld is. Jammer van de Vlaamse versie.
The hateful eight (Vier 20.25u) - western van de hand van Tarantino. Gewelddadig, brutaal en met heel wat gevloek. Zoals het hoort.

Prometheus (Q2 20.35u) - prequel van de Alienfilms, hoewel dit niet in zoveel woorden wil gezegd zijn. Ik vond het best te pruimen. Alleen: loop naar opzij in plaats van rechtdoor!

What women want (VTM 21.55u) - Mel Gibson kan ineens de gedachten van vrouwen horen. Humor! Romantiek! Nope, het mist zijn doel.
Alleen Elvis blijft bestaan (Canvas 22.05u) - ik snap blijkbaar het opzet van dit programma niet: ik wil fragmenten zien met wat uitleg erbij, niet een heel avond gezever met enkele fragmentjes hier en daar...
Upside down (Vitaya 22.10u) - twee mensen die van een andere wereld zijn, worden verliefd op elkaar. Liefde tegen de zwaartekracht in.

Topaz (CAZ 22.25u) - ze blijven Hitchcock uitzenden hier.
Ida (Canvas 23.35u) - won de Oscar voor beste buitenlandse film. 't Gaat over de tweede wereldoorlog, dan is die sowieso in the pocket. Maar 't is gewoon een saaie film.

Zondag 14/10:

Rabot (Canvas 21.50u) - als je naar IETS kijkt deze week, laat het dan dit zijn. Een pakkende documentaire over leven in de Rabottorens in Gent, voor ze werden afgebroken.

Legends of tomorrow (Zes 22.55u) - herhaling van het eerste seizoen van deze SF-reeks. Beetje kitsch en camp, but I like it.

Maandag 15/10:
Hot fuzz (Vitaya 20.40u) - heerlijke politiekomedie die zich afspeelt in een slaperig Engels dorpje. Kijken!

Lucifer (Vier 23.00u) - deze reeks werd afgevoerd bij zijn netwerk, maar werd door Netflix terug opgepikt. Nooit een aflevering van gezien. Elke weekdag (behalve vrijdag) een aflevering.

Dinsdag 16/10:
Sex and the city 2 (Vijf 20.35u) - naast geld in het laatje, was er absoluut geen reden om hier nog een film over te maken. Seksistisch en racistisch, het heeft het allemaal...
Rocky III (Zes 20.35u) - derde Rockyfilm. Ik heb er nog geen enkele gezien.
Love & mercy (CAZ 20.40u) - het levensverhaal van Beach Boy Brian Wilson. Paul Dano en John Cusack spelen de man in verschillende stadia van zijn leven.

Woensdag 17/10:
The fault in our stars (Vitaya 20.40u) - bleitfilm over twee tieners met kanker die verliefd worden op elkaar. Nope.
Me, myself & Irene (Q2 22.35u) - Jim Carrey speelt een agent met een gespleten persoonlijkheid. Komedie. Renée Zellweger doet ook mee.

Donderdag 18/10:
Sliver (Vitaya 20.40u) - erotische thriller met Sharon Stone (kan bijna niet anders als zij er in meedoet). Middelmatige film.

Vrijdag 19/10:
Dancing with the stars (Vier 20.35u) - ik heb nog nooit naar danswedstrijden op tv gekeken, wegens oersaai. En ga nu ook niet beginnen.
Gone girl (Vijf 20.35u) - boek niet gelezen, film nog niet gezien. Ik weet niet waarom ik hier zo weigerachtig tegenover sta...
Let the right one in (NPO3 22.10u) - een eenzaam jongetje dat gepest wordt, sluit vriendschap met een vampiermeisje. Minder idyllisch als je zou denken. Aanrader.

The Bourne supremacy (Q2 22.35u) - hebben ze die niet nog maar net gespeeld?

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten