zaterdag 9 juli 2016

Kijktips week 09/07-15/07


Hier zijn ze dan eindelijk: de kijktips voor de komende week.
Een beetje met vertraging, want het leven, werk en die verdomde warmte kwam er tussen (alles boven 23 graden is té warm voor mij).

En zat ik vorige week nog te schelden op het niet uitzenden van een aflevering van Salem (is er deze week gelukkig weer bij), deze week blijkt de Dag Allemaal van uitzicht veranderd te zijn en dan vooral de tv-gids!

Jongens toch, dat komt hier niet goed...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 09/07:
Stuart Little 2 (VTM 17.30u) - tweede film met de sympathieke muis Stuart. De stemmen zijn helaas Nederlands.
National treasure : book of secrets (Vier 20.30u) - leuke actiefilm met Nicolas Cage en Diane Kruger, tweede in zijn soort.
True detective (Canvas 20.35u) - Canvas pakt uit met het tweede seizoen van deze reeks, 2 afleveringen per zaterdag. Werd heel wat minder goed ontvangen dan het eerste seizoen, de setting en acteurs zijn dan ook compleet anders...

The hunger games (VTM 20.35u) - het eerste deel van deze dystopische filmreeks.

The librarian : curse of the Judas chalice (één 20.40u) - derde film uit de Librarianfranchise, nog steeds fun om te bekijken!

Leaving Las Vegas (Canvas 22.35u) - nogmaals Nicolas Cage en hij won zowaar een Oscar voor zijn rol als alcoholverslaafde schrijver die in Las Vegas ronddoolt.
Star Wars : episode VI - Return of the Jedi (Vier 22.55u) - zesde en onnozele deel met de Ewoks als levende teddyberen.
Nebraska (NPO2 22.55u) - zwart-witfilm over een oude grompot die denkt dat hij het grote lot gewonnen heeft. Ik heb hem alvast niet uitgekeken wegens retesaai.
American Dreamz (VTM 23.15u) - muzikale komedie die draait rond een idool-achtig programma. Fun.

Zondag 10/07:
Grease II (VTM 14.50u) - inferieure tweede film, maar Michelle Pfeiffer zingt!



The terminal (VTM 20.35u) - Tom Hanks (urgh) speelt een man wiens land ophoudt te bestaan op het moment dat hij een vliegreis wil ondernemen, waardoor hij vast zit in een luchthaven. Catherine Zeta-Jones huppelt er ook ergens in rond.

Maandag 11/07:
Diary of a wimpy kid : dog days (VTM 14.15u) - eentje om de kinderen voor de parkeren. Naar de "Het leven van een loser"-boeken, derde film al.
The piano (Canvas 21.50u) - liefde in het wilde down-under: Oscarslokop die zich afspeelt in Nieuw-Zeeland met Holly Hunter en Harvey Keitel. Anna Paquin was nog een onderdeurtje dat toch een Oscar binnen wist te halen.

Dinsdag 12/07:
Vind je lief (één 21.15u) - dit dwaze datingprogramma is ook terug. Jongens toch...
The living and the dead (BBC1 22.00u) - zesdelige dramareeks (dit is al aflevering 3) over bijgeloof en mysterie op het Britse platteland aan het begin van de 20e eeuw.

Yup, Merlijntje zie.
Woensdag 13/07:
Baby mama (Vitaya 20.35u) - carrièrevrouw doet beroep op een draagmoeder om een kind te krijgen. Grappen en grollen met Tina Fey en Amy Poehler.
The last ship (één 23.20u) - herhaling van het eerste seizoen van deze post-apocalyptische reeks. Best het bekijken waard, elke dag een aflevering.

Vrijdag 15/07:
Harry Potter and the order of the phoenix (Vier 20.35u) - vijfde HP-film en de minste van de hoop omdat het op het dikste boek gebaseerd werd en zowat 75% daarvan niet in de film zit.
The interpreter (Vitaya 20.35u) - Nicole Kidman en Sean Penn in een thriller die zich afspeelt op het hoofdkwartier van de VN in New York.
Before sunset (Canvas 21.05u) - tweede film in de before-trilogie. Deze keer in Parijs. Kijken!

Mystic pizza (Vijf 21.30u) - eighties heropleving met één van de eerste films met Julia Roberts. Enkel voor nostalgici.
Potiche (NPO2 22.40u) - zalige Ozon-film met Cathérine Deneuve als een opzijgeschoven huisvrouw die het in de afwezigheid van haar man allemaal eens zal regelen zie.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten