maandag 18 juli 2016

Booktubeathon 2016 : TBR


Vandaag is het zover: de booktubeathon 2016 gaat van start!

De idee is om in één week tijd zeven (7!) boeken te lezen en dit is wat er bij mij op de planning staat:
Welk boek ik voor welke opdracht (er zijn er dus 7) ga gebruiken, laat ik nu nog in het midden, maar het zal een heftige leesweek worden.

Ik heb het eens uitgerekend: al deze boeken samen hebben 988 pagina's, dat wil dus zeggen dat ik elke dag zeker 141 bladzijden moet lezen. Moet je eens proberen met een voltijdse job...

Komt daar nog bij dat ik maandag en dinsdag twee werkdagen van 9.00u-20.00u heb en ook zaterdag van 9.30u tot 16.00u moet werken. Al drie dagen dat er weinig zal gepresteerd worden, vrees ik.

Meevallertje deze week is dan weer dat 21 juli in het midden van de week valt en aangezien ik op woensdag ook (altijd) vrij ben - hoewel dat mijn boodschappen- en andere dingendag is - kan ik mij die twee dagen op het lezen toeleggen.

Vorig jaar las ik heel wat strips tijdens de booktube-a-thon om de uitdagingen te halen, maar dit jaar wou ik dat een beetje vermijden. Strips lezen lijkt een beetje valsspelen bij zoiets, er staan er dit jaar dus slechts 2 op het lijstje.

Veel zal er met andere woorden deze week niet op deze blog gebeuren want alle vrije beschikbare tijd zal aan het lezen opgaan.

Veel leesplezier aan mezelf!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten