donderdag 30 juni 2016

Kijktips week 02/07-08/07


Als er iets is waar ik ab-so-luut niet tegen kan, dan zijn het wel onverwachte veranderingen in mijn tv-programmatie en al zéker als die veranderingen er komen om redenen waar ik compleet niet mee gediend ben...

Om maar te zeggen dat het niet uitzenden van een aflevering van Salem op 2BE komende zondagavond omwille van een "liveverslag vanop de wei van Werchter" niet in goede aarde gevallen is. Werchter interesseert mij geen h*l en al helemaal niet als iets waar ik naar kijk ervoor moet wijken!

Maar on with the show...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 02/07:
The war of the Roses (VTM 14.40u) - eighties nostalgie! Eén van de beste zwarte komedies ooit. Kijken! (Woof!)

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (2BE 18.40u) - herhaling van het eerste seizoen, goed voor mensen die het de eerste keer gemist hebben.
Puss in Boots (Vier 20.30u) - na eerst het mooie weer gemaakt te hebben bij Shrek, eindelijk zijn eigen film. Met de stem van Antonio Banderas is dit geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
Star Wars: Episode V - The empire strikes back (Vier 22.15u) - DE BESTE STAR WARS  FILM OOIT!!! Zonder twijfel.

Le vélo de Ghislain Lambert (Canvas 22.35u) - tragikomedie over een wannabe-wielrenner, prachtig vertolkt door Benoît Poelvoorde.
The selfish giant (NPO2 23.20u) - moderne bewerking van het sprookje van Oscar Wilde, kreeg een resem prijzen, ook bij ons in Gent.

Zondag 03/07:
Charlie's Angels: Full throttle (VTM 20.35u) - tweede film van dit dynamische trio. Nog steeds fun met momenten.

Maandag 04/07:
Is er wifi in Tahiti? (VTM 20.30u) - ja mensen, dit leeghoofdig non-programma is terug, maar blijkbaar zijn er liefhebbers, nietwaar Jasmijn?
Heylen en de herkomst (Vier 21.25u) - herhaling van de reportagereeks van Martin Heylen waarbij hij met een Vlaming van vreemde origine terugkeert naar het land van oorsprong. Eerst aan de beurt: ieders favoriete stylist Jani.

Dinsdag 05/07:
Beethoven (VTM 14.15u) - wie zijn kinderen voor de tv wil parkeren, kan slechter terechtkomen dan met deze film (ja, 't is over een hond en een monsterachtig grote dan nog, maar wel grappig).

Woensdag 06/07:
UEFA Euro 2016: 1/2 finale (één 21.00u) - als onze Duivels het goed doen deze vrijdag, mogen we gaan supporteren in de halve finale (afwachten dus...)

Donderdag 07/07:
The indian in the cupboard (VTM 14.15u) - nog een moment om je kinderen voor de tv te parkeren: wondermooie familiefilm.
Meet the parents (2BE 20.35u) - voor het eerst je toekomstige schoonouders ontmoeten, spannend. En al zeker als schoonpapa Robert De Niro is...

Vrijdag 08/07:
Harry Potter and the goblet of fire (Vier 20.35u) - Harry, draken en een toen al lijkbleke Robert Pattinson.
Before sunrise (Canvas 21.05u) - wondermooie praatfilm met Julie Delpy en Ethan Hawke. Er zullen nog twee films volgen.

Walk the line (NPO3 21.20u) - biopic over Johnny Cash. Reese Witherspoon won een Oscar.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten