zaterdag 28 januari 2023

Kijktips week 28/1-3/2

Het is weer zo ver! We kunnen ons weer gaan vergapen aan The masked singer!

En ja, daar kijk ik dus naar - no judgement.

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 28/1:
Kastaars! (één, VTM, Play4 20.00u) - nieuwe awardshow die mediaprijzen uitreikt. En we ontkomen er niet aan: 't is op ver alle Vlaamse zenders te zien.
The disaster artist (Play6 20.20u) - film over de slechtste film ooit. Van en met James Franco, zelf al niet de beste acteur.

Viewpoint (Canvas 20.35u) - nieuwe zoveelste Britse thrillerserie. Twee afleveringen na elkaar.
Noces (Canvas 22.50u) - gedwongen huwelijken in Brussel. Ik vond dit maar een saaie bedoening...

Zondag 29/1:
The godfather (Canvas 23.10u) - nu The offer ten einde loopt, moeten ze natuurlijk de film programmeren die aan de basis van deze serie lag. Een klassieker met reden!

Dinsdag 31/1:
Murdoch mysteries (één 15.40u) - het twaalfde seizoen! Eindelijk!!

Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u (VTM 20.35u) - bestaande koppels worden gedwongen binnen de 24u te trouwen na het onvoorziene aanzoek van één van beide partners. 1 keer kijken en dan nooit meer denk ik...
The mummy (VTM3 20.35u) - nu Brendan Fraser terug is van weggeweest - en al meteen een Oscarnominatie zeg! - zijn grootste succes op tv. En 't is een enorm leuke.

Unbreakable (VTM3 22.40u) - Bruce Willis als superheld tegen wil en dank die niet kan sterven. Goeie film.

Donderdag 2/2:
Eenmaal, andermaal (VTM 20.35u) - terugkeer van dit realityding waarin Axl Daeseleire en Jacques Vermeire gaan veilen. Heb ik vorige keer ook niet naar gekeken.
Crazy rich Asians (Play5 20.35u) - heerlijke romantische komedie waarin een vrouw van eenvoudige komaf een lief vindt die een vulgair rijke Chinese familie blijkt te hebben.

Kursk (VTM3 20.35u) - rotslechte verfilming van het verhaal van de Kursk. Een internationale cast (waaronder Moemelmatthias), een Russisch verhaal en ze spreken allemaal affreus Engels. En 't is nog saai ook.

Vrijdag 3/2:
The masked singer (VTM 20.35u) - ja, dit is onnozel en meer dan een guilty pleasure, maar oh wat kijk ik hier naar uit!

Cleo (Canvas 22.30u) - mooie Belgische film over een 18-jarig meisje dat haar ouders verloor, nu met haar broertje bij haar oma woont en van het padje raakt.

A perfectly normal family (NPO2 00.21u) - zag ik destijds op het filmfestival en is het verhaal van regisseur Malou Reymann die als voetballend meisje haar voetbalpapa ziet veranderen in een roze gileetjes dragende mama en hoe ze daar mee om gaat. Kon wel beter vond ik.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten