zaterdag 25 januari 2020

Kijktips week 25/01-31/01


Om maar meteen op een positieve manier met de deur in huis te vallen: ik kijk niet meer naar het snoozefest dat het derde seizoen van The handmaid's tale geworden is.

De 3 onbekeken afleveringen die nog op de decoder stonden zijn gewist en de serie-opname behoort ook tot het verleden.

Er zijn betere dingen om mijn tijd aan te spenderen...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 25/01:
Finding Dory (Q2 20.30u) - compleet overbodig vervolg op Finding Nemo. Het enige wat ik er van meedroeg is dat een octopus 3 harten heeft. En dat kwam al eens van pas in een quiz.
Suicide squad (Vier 20.30u) - dit moest voor mij de blockbuster van zomer 2016 worden, maar werd een gigantische flop. Niet doen.
Apocalypto (CAZ 20.40u) - Mel Gibson maakt een film waar geen woord Engels in gepraat wordt. Het werd wonderwel iets vlot bekijkbaars.


Loveless (Canvas 22.30u) - Russische film over een vechtscheiding waar geen van beide ouders het hoederecht wil over hun zoontje. En dan verdwijnt die kleine.
Millennium: mannen die vrouwen haten (NPO3 23.05u) - eerste in de Millenniumtrilogie en met mijlen voorsprong de beste. Kijken indien nog niet gezien! (wie?)

Zondag 26/01:
The librarian 3 (VTM 17.10u) - dit zijn zo'n onnozele films - een soort Indiana Jones light - maar ik vind ze fantastisch.

Papillon (CAZ 20.40u) - de originele film, niet de miskleun remake van 2 jaar geleden. Staat nog onbekeken op mijn decoder van een vorige keer.
American Horror Story: Apocalypse (Q2 22.45u) - ze gaan hier onmiddellijk na seizoen 7 door met seizoen 8! Kan ik alleen maar toejuichen.

Maandag 27/01:
Beat VTM (VTM 20.35u) - na de teaseraflevering in september, volgt nu eindelijk het programma zelf. Guga Baúl is de eerste die zich moet bewijzen en hij gaat Turks olieworstelen met een onbekende Vlaming.
The Avengers (Q2 20.35u) - eerste film waar de toen al beschikbare Marvelfiguren zich verzamelen.
Topdokters (Vier 20.35u) - zevende seizoen al van deze docureeks. Ik weet al wie zal profiteren van die staking bij de VRT...

Down the road (één 20.40u) - het derde seizoen van dit feelgoodprogramma had nu maandag moeten beginnen, maar de vakbondsstaking (enkel Thuis wordt regulier uitgezonden) steekt daar een stokje voor...
Rundskop (CAZ 20.40u) - Matthias Schoenaerts in de rol van zijn leven (hij hangt er nog aan vast: de anabole spieren raakt hij niet meer kwijt).
Help, mijn borsten staan online (Vier 21.30u) - Evi Hanssen onderzoekt de gevaren van internet en social media en praat daarbij vooral met jongeren.
Dead man walking (Zes 21.30u) - zag ik onlangs voor de eerste keer en 't is een degelijke film, maar ik wil hem geen tweede keer zien.

Woensdag 29/01:
Pitch perfect 2 (Q2 20.35u) - ja, 't zijn onnozele films, maar ik vind ze leuk.

Vrijdag 31/01:
Striptease (Vijf 20.35u) - in 1996 was er heel wat te doen rond de blote borsten van Demi Moore in deze film. Ze zijn van plastic, dus helemaal niet zo leuk om te zien...
The secret life of pets (VTM 20.40u) - compleet dwaze film zonder veel plot, maar als je met de kindjes kijkt, zullen ze smullen.
Nocturnal animals (Canvas 21.20u) - nog niet gezien, maar de vorige film van Tom Ford, A single man, vond ik top. Benieuwd dus.

Pop Aye (NPO2 23.30u) - Thaise film over een man en een olifant. Staat ook nog steeds onbekeken op mijn decoder van de vorige keer...

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten