zaterdag 7 oktober 2017

Kijktips week 07/10-13/10


Woensdag begint voor mij het filmfestival (officieel al een dag ervoor) en dan zal er hier iets minder naar tv worden gekeken, vrees ik.

Maar er blijven natuurlijk wel tv-tips te sprokkelen. Mijn decoder zal zijn best moeten doen...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 07/10:
X-Men: first class (Q2 20.35u) - prachtig gestyleerde X-Men film over hun beginjaren. Zo zou elke X-Men film moeten zijn.

Alive (CAZ 20.40u) - CAZ recycleert duidelijk films van VTM en Q2 (het zit ook onder dezelfde paraplu). Wie hem de vorige keer miste, kan nu kijken.
Salamander (één 21.25u) - herhaling van het eerste seizoen, in voorbereiding van uitzending van het tweede waarschijnlijk. Ik keek destijds 1,5 afleveringen en was het beu...
Nymphomaniac (II) (Canvas 00.05u) - vorige week heb ik blijkbaar deel I gemist in mijn overzicht. Wie zin heeft kan nu deel II bekijken.

Zondag 08/10:
The karate kid III (VTM 14.45u) - enkel voor de diehard fans.
World war Z (CAZ 20.40u) - nog recyclage. Wel een aanrader.

Maandag 09/10:
Markencheck (ARD 20.15u) - om de zoveel tijd wordt op ARD een grote naam aan een onderzoek onderworpen. Deze keer C&A.
Ocean's eleven (Zes 20.35u) - geslaagde heistmovie met George Clooney, Brad Pitt en nog een zootje ongeregeld.
Inside Llewyn Davis (CAZ 20.40u) - deze heb ik nog steeds niet gezien, maar er staat een kat mee op de poster, kan het dan slecht zijn?

Dinsdag 10/10:
Prisoners (Q2 20.35u) - ik kende deze film niet, maar Humo nam hem op in de aanraders van de week. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

Donderdag 12/10:
Van Helsing (Q2 20.35u) - geschifte actiefilm waarin alle grote horrormonsters uit de literatuur hun opwachting maken. Gewoon fun.

Vrijdag 13/10:
The godfather II (CAZ 20.40u) - volgens velen nog beter dan de eerste. Ik ben daar niet bij, want ik heb de film nog niet gezien...

Drive (Canvas 21.15u) - een film die ik goed vond, ondanks alles (vooral Ryan Gosling, de verkeerde Ryan). Spannend en met momenten compleet geschift. Een aanrader.

Moonstruck (één 23.35u) - de film waarvoor Cher een Oscar won en in een compleet geschifte jurk haar beeldje kwam ophalen. Romantiek met Cher en Nicolas Cage.

Veel kijkplezier!


1 opmerking:

  1. Ik ben bang dat ik dit jaar weinig tijd ga hebben voor het Film Fest, maar ik wens je alvast heel veel plezier :D en vanavond ga ik Karatekid III opnemen want die heb ik enkel op videoband en kan ik dus niet meer afspelen.. en ik ben dus zo'n diehard fan haha!

    BeantwoordenVerwijderen