vrijdag 3 juni 2022

Kijktips week 4/6-10/6

Het is duidelijk dat de zomer er zit aan te komen: we krijgen weer herhalingen van herhalingen te zien op tv.

Zelfs het filmaanbod is uitgemolken. 

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 4/6:
Torpedo (VTM 20.35u) - bekeek ik bij een vorige uitzendbeurt en vond ik wonder boven wonder een leuke film. Aanrader dus.

Jumanji: the next level (VTM2 20.35u) - tweede film uit de reboot en nog steeds een amusante.

Cordon (VTM4 20.35u) - zoveelste herhaling van deze Vlaamse serie over een lockdown in Antwerpen. Twee afleveringen na elkaar.
A star is born (Play4 21.15u) - vreselijke muziekfilm met Bradley Cooper (jammer) en Lady Gaga. Ik vond hier echt niks aan...
Sister act (VTM3 22.10u) - wordt om de zoveel tijd nog eens uitgezonden. Geen enkel excuus dus om hem nog niet gezien te hebben. Want 't is een grappige film.
The mummy (VTM 22.35u) - nee, niet het gedrocht met Tom Cruise, maar de zalige ninetiesfilm met Brandon Fraser en Rachel Weisz.

Zondag 5/6:
Raiders of the lost ark (Play4 19.50u) - eerste Indiana Jones film en meteen een goeie.

The unseen queen (één 21.30u) - docu over de Britse queen met videobeelden uit haar privécollectie. Hopelijk haalt ze haar jubilee nog...
Zuidflank (VTM 21.45u) - herhaling van deze oersaaie Vlaamse fictieserie over wijn.

Dinsdag 7/6:
Die hard (VTM3 22.50u) - waarom ze een kerstfilm spelen net voor de zomer is mij een raadsel... Moet je toch een keer in je leven gezien hebben.

Woensdag 8/6:
Bound (VTM4 20.35u) - schitterende misdaadthriller van de Wachowski's, voor ze The matrix maakten. Kijken.

Vrijdag 10/6:
The hateful eight (Play4 20.35u) - nu het weer warmer wordt is het tijd om naar deze film die zich in een sneeuwstorm afspeelt te kijken. Niet de beste Tarantino, maar ook niet de slechtste.

Spider-man: homecoming (VTM2 20.35u) - ik heb het niet echt voor de figuur van spider-man, maar Tom Holland speelt hem wel op een aangename manier.
Wildlife (Canvas 21.20u) - regiedebuut van Paul Dano. Zag ik destijds op het filmfestival en vond ik niet meteen wereldschokkend. Voor de liefhebbers.
Roxanne (één 22.45u) - romantische komedie gebaseerd op Cyrano de Bergerac. Steve Martin ontroert als de verlegen maar taalvaardige C.D. Bales met de veel te grote neus.

The big sick (NPO3 23.19u) - romantische komedie waarin Kumail Nanjiani zijn eigen verhaal vertolkt. Kon beter.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten