vrijdag 14 oktober 2016

Kijktips week 15/10-21/10


Het is niet omdat ik nu elke dag op het filmfestival zit, dat ik niet meer in de gaten hou wat er op het tv-scherm te gebeuren staat.

Gisteren kreeg ik zo het heuglijke nieuws dat Proximus EINDELIJK de zender Fox gaat opnemen in zijn aanbod. Je moet er wel voor betalen, maar ik heb al het boeket entertainment, dus die zender komt gewoon vanaf maandag mijn kant uit!!!

En nog heuglijker nieuws: vanaf maandag 24/10 zenden ze er het nieuwe seizoen van The walking dead uit, moet ik niet meer beginnen zoeken om dat illegaal op internet te gaan bekijken (*oops*).

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 15/10:
Jerry Maguire (Vitaya 20.25u) - zowat de eerste film waarmee Renée Zellweger bekendheid kreeg. Maar 't is natuurlijk vooral een Tom Cruise-vehikel.
The hobbit: an unexpected journey (Vier 20.30u) - eerste uit het Hobbit-drieluik van Peter Jackson. Voor wie na LotR nog een Tolkien-fix nodig heeft.
Alice in Wonderland (Vijf 20.30u) - Tim Burton geeft zijn visie van Alice. Met een creepy Johnny Depp (maar na het huiselijk geweld verhaal is hij in het echte leven OOK een creep).
X-Men (Q2 20.40u) - al 16 jaar oud, maar wel één van de beste X-Menfilms die er gemaakt zijn.
There's something about Mary (één 21.25u) - een gouwe ouwe (ja, we zijn al zo oud...) en echt een goeie komedie. Die lijken vandaag niet meer gemaakt te worden...
The secret life of Sue Townsend (BBC2 22.00u) - de grote madam achter Adrian Mole en nog talrijke andere hilarische boeken. Depressie was haar echter niet onbekend.

Romeo + Juliet (Vitaya 23.10u) - mijn tienerhart speelt weer op: Shakespeare in een hypermodern jasje, visueel verbluffend gebracht door Baz Luhrmann.
Fright night (Vier 23.45u) - nog eentje om al op te sparen tegen Halloween, horror met een humoristisch kantje én meer dan 30 jaar oud.

Zondag 16/10:
About a boy (VTM 15.05u) - verfilming van het gelijknamige boek van Nick Hornby. Hartverwarmende film over een vaderloos jongetje en een grumpy verwende kerel (Hugh Grant).

Maandag 17/10:
The host (Zes 20.35u) - verfilming van een boek van Stephenie Meyer (ja, die van Twilight). Maar 't gaat over aliens deze keer.
De slimste mens ter wereld (Vier 21.40u) - deze is eindelijk terug! Grappen, grollen en quizzen met BV's (en een paar BN's), elke weekdag behalve vrijdag.

Ik wil ook zo'n seriehoes met mezelf!
Dinsdag 18/10:
As good as it gets (Zes 20.35u) - romantische komedie met knorpot Jack Nicholson en nu totaal uit het visier verdwenen Helen Hunt.
The skeleton key (CAZ 20.40u) - nogmaals recyclage van Q2 een tijd geleden, maar het blijft een goeie horrorfilm.
Cathérine (VTM 21.45u) - Cathérine Moerkerke is terug met een nieuw seizoen reportages. De eerste aflevering speelt ze al haar kleren uit op een nudistencamping.

Woensdag 19/10:
The blacklist (Vier 20.35u) - nog eentje die EINDELIJK terug is met de rest van het derde seizoen. Amai ze Vier...

Donderdag 20/10:
Veronica Mars (Vijf 20.35u) - voor wie ooit de serie zag en ook voor wie ze niet zag: door fans gesubsidieerde film met een nu volwassen Veronica Mars.

Vrijdag 21/10:
The muppets (Q2 19.45u) - revival van de ouderwetse Muppetshow.

Mr. & Mrs. Smith (Vier 20.35u) - hun sprookje is ondertussen uit, maar dit is de film waardoor Brad Pitt Jennifer Aniston liet staan voor Angelina Jolie. Daarnaast gewoon fun met guns.
Highlander (Q2 20.40u) - "There can be only one." Kijken met andere woorden!

The godfather III (CAZ 20.40u) - na deel II vorige week, nu het derde en laatste deel.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten