zaterdag 13 april 2019

Kijktips week 13/04-19/04


Voor wie eens iets anders wil doen dan tv-kijken (Wie?? Waar??): een boekentip.

Ja, een kinderboek en ik heb het nog niet helemaal uit, maar 't is gewoon leuk. Dus wie snel iets wil lezen, weet wat in huis te halen.

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 13/04:
Alien: covenant (Q2 20.25u) - zoveelste Alienfilm, niet de beste, maar nog ok. En je moet gewoon de scène gezien hebben waar Michael Fassbender ver zichzelf gaat kussen...
De premier (Vier 20.25u) - tv-première van deze film met Koen De Bouw die ontvoerd wordt en verplicht wordt om de president van de VS te vermoorden.

The notebook (Vijf 20.25u) - neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men in black 3 (VTM 21.25u) - heeft al veel van zijn pluimen verloren, maar is met momenten nog leuk te noemen.
Verlengd weekend (Vitaya 22.00u) - nog eens Koen De Bouw en hier wordt hij gehomejackt (wat een leven heeft die mens!).
Freedom writers (VTM 23.25u) - er zijn al zo veel films verschenen over leerkrachten die hun lowlife leerlingen weten te inspireren... Zoutloze hap dit.

Zondag 14/04:
The basketball diaries (Zes 22.30u) - 't is superheldenmaand op Zes en dan zenden ze dit uit... Naar verluid een inspiratie voor de Columbine shooting, maar daar wil Leonardo DiCaprio niets over horen.

Maandag 15/04:
De ambassade (Vier 20.35u) - realityreeks over het leven op Belgische ambassades. Ik ga niet kijken.
De noodcentrale (één 20.40u) - terugkeer van deze human interestreeks. Ik ben vooral benieuwd wat voor loze telefoontjes ze weer gaan binnenkrijgen.
Liefde voor muziek (VTM 20.40u) - zoveelste seizoen van dit format. Altijd vissen ze een vergane glorie op (Stef Kamil Carlens) en steken ze er een Nederlander (Ilse DeLange) in die de rest niet verstaat - en ook hun repertoire niet echt kent.

Dinsdag 16/04:
Sisters (Q2 20.35u) - onnozele komedie waarin Amy Poehler en Tina Fey hun ding eens mogen doen. En het blijft platvloers.
La trêve (Canvas 22.45u) - tweede seizoen van deze Waalse reeks. Ik kijk er al naar uit! Afleveringen op dinsdag en woensdag.

Donderdag 17/04:
X-Men: days of future past (Q2 20.35u) - superhelden en tijdreizen, niet de beste combinatie, maar het is en blijft X-Men.

Vrijdag 18/04:
The avengers (Q2 20.35u) - wie op hete kolen zit voor Avengers: Endgame (ik dus), kan hier misschien wat afkoeling halen, 't is de eerste film over het zootje ongeregeld dat ons moet beschermen.
Our little sister (Canvas 21.10u) - Hirokazu Koreeda scoort hier weer met een intieme vertelling over 3 zussen die te weten komen dat ze ook nog een halfzusje hebben. Aanrader van de week dit.

Misery (één 23.35u) - staat toch in de top 5 van Stephen King verfilmingen, vooral dan door Kathy Bates als de number one fan. Griezel en gruwel uit het echte leven gegrepen.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten