zaterdag 15 april 2017

Kijktips week 15/04-21/04


Een dagje later dan anders, jawel. Ik had gisteren ab-so-luut geen tijd om er nog een blogbericht uit te persen want tussen het einde van de werkdag, snel-snel boodschappen doen om iets te eten te hebben en het begin van het tweede seizoen van Zoo op Zes zat er net iets te weinig tijd om nog achter mijn computer te kruipen...

Van Zoo gesproken, we kregen meteen 4 afleveringen na elkaar te zien (The Voice Kids zal ik dus steeds uitgesteld moeten bekijken) en ik zat meteen weer midden in het verhaal!

Toffe reeks dit.

En opnieuw zat ik met een half oog naar Sisko te kijken, je kan nooit weten dat die ineens raar begint te doen...

Voor wie de start van het tweede seizoen gemist heeft: Zes zendt de vier afleveringen opnieuw uit op zondag vanaf de middag en tijdens de week elke avond/nacht 1 aflevering, zodat je bijgebeend bent tegen vrijdag.

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 15/04:
Doctor Who (BBC1 20.20u) - tiende seizoen alweer van deze compleet van de pot gerukte SF-reeks. Ik ga kijken!

Oz the great and powerful (Vier 20.30u) - poging om de Oz-verhalen weer hip te maken. Mila Kunis kan écht niet acteren. Over te slaan.
The horse whisperer (Vijf 20.30u) - Robert Redfort regisseert en acteert. Scarlett Johansson is piepjong. Moderne klassieker.
Iron Man 2 (Q2 20.35u) - tweede Iron Manfilm. Over te slaan.
Black snake moan (CAZ 22.50u) - geen idee meer waarover deze film gaat, maar ik vond hem wel serieus bizar.
Alive (VTM 23.25u) - kannibalistisch waargebeurd verhaal. Geen idee of het vandaag de dag nog overeind blijft.
Six days seven nights (Vijf 23.35u) - onnozele film met Harrison Ford en Anne Heche. Gewoon leuk.

Zondag 16/04:
Nanny McPhee (VTM 20.35u) - schitterende komedie om met de kindjes (en ook zonder) naar te kijken. Familiefun met Emma Thompson.

Maandag 17/04:
27 dresses (Vitaya 20.40u) - domme komedie met Catherine Heigl. Altijd bruidsmeisje, nooit de bruid.
De leugendetector (Vijf 21.35u) - mensen laten zich aan een leugendetector koppelen en mogen niet liegen op vragen van hun naasten. Boel verzekerd.
Battle of the sexes (Canvas 21.50u) - documentaire over de legendarische tennismatch tussen Billie Jean King en Bobby Riggs. Hij: notoire vrouwenhater, zij: tennisster van het moment. Zij won.

Dinsdag 18/04:
Topdokters (Vier 20.35u) - nieuwe afleveringen met nieuwe topdokters. Topprogramma!

Shopping queens (Vijf 20.35u) - Komen eten maar dan met kleren. Vier dagen in de week wannabe stylistes die Jani moeten overtuigen van hun "stijl".
De sollicitatie (Vier 21.40u) - inkijk in hoe slecht mensen sollicitaties afleggen. Men kan wat leren.

Woensdag 19/04:
Laggies (Vitaya 20.40u) - Keira Knightley is een bijna-dertiger die niet wil volwassen worden en dan maar optrekt met een bende tieners. Romantische komedie.

Donderdag 20/04:
Perfect (Vier 20.35u) - Karen Damen is terug met tips voor het "perfecte" leven. Nu met een stoet bv's om haar bij te staan.
Hostages (één 23.00u) - herhaling van deze slechts een seizoen tellende reeks. Een chirurge wordt gedwongen de president te vermoorden of haar familie gaat eraan. Spannend.

Vrijdag 21/04:
Indiana Jones and the last crusade (Vier 20.35u) - derde Indiefilm, met Sean Connery als Henry Sr. Grappig.
Like father, like son (Canvas 22.15u) - als je naar één ding uit deze lijst kijkt deze week, laat het deze zijn. Hirokazu Koreeda is een genie. Punt.

Potiche (NPO2 22.55u) - als je naar twee dingen kijkt, laat dit het tweede zijn. François Ozon is ook een genie. Punt.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten