zaterdag 2 juli 2022

Kijktips week 2/7-8/7

En het wordt erger en erger op tv. Ik heb de laatste dagen van de komende week gewoon niks dat ik daar wil bekijken...

In ander verschrikkelijk nieuws: de namiddagen van één worden weer volledig opgeslokt door de Ronde van Frankrijk - chance dat het elfde seizoen van Murdoch Mysteries al integraal op VRTnu staat, anders moest ik wachten tot eind september of zo om alle afleveringen te kunnen zien...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 2/7:
#LikeMe (één 19.40u) - herhaling van het derde seizoen van deze kindermusicalreeks. Nu niet op Ketnet, maar op het grote één-net.
Kong: Skull Island (Play4 20.35u) - zoveelste King Kong film en niet meteen een goeie...
The spy who dumped me (VTM2 20.35u) - verschrikkelijk onnozele actiekomedie, maar ik vond het stiekem nog leuk.
Knives out (VTM 20.40u) - leuke detective whodunnit met Daniel Craig als excentrieke detective die een moord in een nog excentriekere familie moet oplossen.

Beast (Canvas 22.15u) - psychologische thriller die ik zeker een kans wil geven. Én 't is met Jessie Buckley, altijd goed.

Inception (Play4 23.05u) - film over een droom in een droom in een droom. Op een bepaald moment moet je het gewoon laten gebeuren en stoppen met nadenken.

Ventoux (NPO3 23.50u) - Nederlandse film over een vriendengroep die de Ventoux wil opfietsen. Wim Opbrouck doet ook mee.

Zondag 3/7:
Cocktail (VTM3 18.40u) - Tom Cruise wordt 60 vandaag en dan tonen ze wat films met hem op tv.
The Hobbit: an unexpected journey (Play4 19.55u) - nu de Indiana Jonesfilms op zijn, gaan ze ons weer een paar weken in de Hobbits onderdompelen bij Play4...
Top gun (VTM3 20.30u) - zoals gezegd: voor de 60e verjaardag van Tommeke.
Mission: impossible (VTM3 22.35u) - en nog eentje voor den Tom.

Dinsdag 5/7:
Dirty dancing (VTM2 20.30u) - zoveelste uitzending van deze film. Maar ik blijf altijd hangen als ik er op terechtkom.
The hunger games (VTM3 20.35u) - en ook hier zijn we weer vertrokken voor de hele filmreeks.
The loudest voice (Canvas 23.10u) - herhaling van deze minireeks over Roger Ailes (Russell Crowe) die Fox News in de VS groot maakte en ten onder ging aan #metoo. Twee afleveringen na elkaar.

Woensdag 6/7:
Gifted (VTM3 20.40u) - ontroerende film over een oom die voor zijn hoogbegaafde nichtje zorgt en haar ziet weggenomen worden om haar "potentieel" te benutten. Dat laat hij niet gebeuren.

Das Boot (Canvas 23.05u) - herhaling van het tweede seizoen van deze Duitse reeks die voortbouwt op de gelijknamige iconische film. Twee afleveringen na elkaar.

Donderdag 7/7:
The terminal (Play5 20.35u) - Tom Hanks als staatloze in de transitzone van een luchthaven. Is nogal saai met momenten.
Kursk (VTM3 20.35u) - deze wou ik echt een kans geven, maar bleek een flop van een film. Moemelmatthias maakte het ook niet beter.
True detective (Canvas 22.55u) - herhaling van het derde seizoen - pakken beter dan het tweede - van deze misdaadserie. Twee afleveringen na elkaar.

Vrijdag 8/7:
Harry Potter and the sorcerer's stone (Play4 20.35u) - hupla, de hele vakantie Harry Potter op vrijdag dus.
Kingsman: the golden circle (VTM2 20.35u) - tweede Kingsmanfilm en te mijden.
Basic instinct (VTM3 22.20u) - een tijd geleden nog uitgezonden op één, nu nog eens te zien op VTM3. Ik moet mijn bluray nog steeds bekijken.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten