maandag 8 april 2024

Kijktips week 6/4-12/4

Oeps, ik was met andere dingen bezig dit weekend - zoals naar FACTS gaan in Gent - en dan wil er wel eens iets aan mijn aandacht ontsnappen...

Gelukkig viel er niet veel soeps of nieuws te bekijken op die twee dagen - of in de rest van de week. Alle nieuwe programma's worden blijkbaar opgespaard voor na de paasvakantie.

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 6/4:
Jurassic world: fallen kingdom (VTM2 20.25u) - tweede Jurassic world-film. Staat nog even op VTMgo.
Steeltown murders (VRTCanvas 20.40u) - vierdelige Britse thrillerserie, twee afleveringen na elkaar. Staat al volledig op VRTmax.
Terminator: genisys (VTM2 22.45u) - compleet te mijden Terminatorfilm. Wie wil kan hem nog even bekijken op VTMgo.
Jackie Brown (VTM4 23.00u) - ik heb het al gezegd: de minste film van Tarantino voor mij. Maar de liefhebbers kunnen op VTMgo terecht.

Zondag 7/4:
Back to the future II (VTM2 19.55u) - ze gaan ze daar allemaal nog eens tonen. Valt nog even op VTMgo te bekijken.
Inglourious basterds (VTM3 20.30u) - in mijn ogen het meesterwerk van Tarantino. Valt nog even te bekijken op VTMgo.

Maandag 8/4:
Thelma & Louise (Play5 20.35u) - twee vriendinnen (Geena Davis en Susan Sarandon) op de loop voor de wet. Met ook een piepjonge Brad Pitt.

Dinsdag 9/4:
Maleficent (VTM3 20.35u) - Angelina Jolie als de boze fee uit Doornroosje. Kon op meer dan mijn goedkeuring rekenen. Aanrader!

Woensdag 10/4:
Sullivan's Crossing (Play5 20.35u) - Canadese dramaserie die mij helemaal niet aanspreekt. Maar 't is met Luke uit Gilmore Girls. Twee afleveringen na elkaar.
La civil (VRTCanvas 22.35u) - Belgische film die zich volledig in Mexico afspeelt met Mexicaanse accteurs. Kreeg een prijs in Cannes, en terecht. Aanrader van de week!

Donderdag 11/4:
Doctor Strange (VTM3 20.35u) - eerste film over Steven Strange, de tovenaar van de Avengers. Maar 't is Benedict Cumberbatch, dan vergeef ik veel.

Pandore (NPO3 21.55u) - Waalse serie die dus sneller op de Nederlandse tv te zien is dan bij ons... Ik ga kijken. Twee afleveringen na elkaar.

Vrijdag 12/4:
The hitman's bodyguard (VTM2 20.35u) - onnozele maar nog leuke film met Ryan Reynolds - de juiste Ryan - en Samuel L. Jackson.

La place d'une autre (VRTCanvas 21.25u) - een jonge vrouw neemt na WOI de identiteit aan van iemand die omkwam in de oorlog. Eens zien hoe lang ze het kan volhouden...

La vérité (NPO3 00.27u) - een Franse film met Catherine Deneuve en Juliette Binoche die moeder en dochter spelen, bovendien zat Hirokazu Kore-eda in de regisseursstoel. Waar wacht je nog op om te kijken?

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten