zaterdag 25 september 2021

Kijktips week 25/9-1/10

Deze week heb ik het tweede seizoen van Motherland: Fort Salem afgewerkt op BBC iPlayer.

Helemaal mijn ding, dit. We volgen jonge heksen bij hun opleiding in het heksenleger van de VS. En daarnaast zijn er natuurlijk nog heel wat intriges die om de aandacht vragen. Ik heb alvast genoten.

En met een beetje chance komt dit binnenkort op Prime, want daar kan je het eerste seizoen al vinden.

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 25/9:
Justice league (Play4 20.25u) - niet de Snyder cut en da's jammer want die laatste is wel superieur.
Skyscraper (VTM2 20.25u) - domme actiefilm waarin The Rock (min een been) zijn familie moet zien te redden uit een brandende wolkenkrabber.
Outlier (Canvas 20.40u) - nieuwe Noorse Scandinoir. Twee afleveringen na elkaar.

C'est ça l'amour (Canvas 22.15u) - Franse film over een gescheiden vader die met zijn twee tienerdochters moet zien te leven.

Millennium: gerechtigheid (NPO3 23.00u) - en het derde deel van de trilogie. Niet meer de moeite van het bekijken waard in mijn ogen.
Overlord (VTM3 23.05u) - geallieerde troepen moeten een nazilab zien te ontmantelen. Zitten er daar toch geen zombies in zeker?

Dinsdag 28/9:
The mummy returns (VTM3 20.35u) - vervolgfilm die natuurlijk onnozeler is dan de eerste, maar nog steeds heel leuk.

Woensdag 29/9:
Vanilla sky (VTM4 20.35u) - enkel grappig omdat Cruise en Cruz er samen in spelen. Maar bekijk gewoon het originele Abre los ojos. Veel beter.
Exit (Canvas 22.15u) - nog een Noorse serie, deze keer het tweede seizoen van de reeks. Ik bekeek het eerste niet. Twee afleveringen na elkaar.
The aviator (VTM3 22.25u) - Leo had hier al een Oscar voor moeten krijgen. Hij vertolkt regisseur en excentriekeling Howard Hughes.

Vrijdag 1/10:
Harry Potter and the Order of the Phoenix (Play4 20.35u) - Vijfde HP-film.
The children act (Canvas 21.20u) - verfilming van het gelijknamige boek. Emma Thompson speelt een rechter die over een Jehovajongere moet beslissen die kanker heeft. Sterke film.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten