zaterdag 29 april 2023

Kijktips week 29/4-5/5

Het tweede (en laatste) deel van Firefly Lane staat nu op Netflix.

Enkel jammer dat het mij helemaal niet meer aanspreekt, het eerste seizoen vond ik schitterend maar aan het tweede ben ik niet eens meer begonnen...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 29/4:
Ready player one (Play6 20.20u) - verfilming van het gelijknamige briljante boek. De film kon enkel maar teleurstellen en deed dat dan ook.
Avengers: Endgame (VTM2 20.25u) - tweede deel van de finale van fase 3 van het Marveluniversum (ok, er was ook nog die Spider man film...). Vond ik nog ok.

Agent Hamilton (Canvas 20.40u) - tweede seizoen van deze thrillerserie, ik heb het eerste niet gezien. Twee afleveringen na elkaar.
Als de dijken breken (één 23.05u) - herhaling van deze reeks waarin Nederland en Vlaanderen onder water komen te staan na een serieuze dijkbreuk. Enkel Aart Staartjes was ok te noemen hier.
Ma (VTM2 23.40u) - horrorthriller waarin Octavia Spencer een gestoorde vrouw speelt die tieners in haar huis binnenlaat - maar geraken ze ook terug buiten?

Zondag 30/4:
Ready player one (Play6 11.30u) - herhaling van zaterdag.
The witches of Eastwick (Play6 13.50u) - herhaling van vorige week op Play5. Jack Nicholson in goeden doen.

Robocop (Play6 20.25u) - SF-actiefilm van Paul Verhoeven waarin een dode politieagent artificieel terug tot leven gewekt wordt. Voor wie het hele oeuvre van Verhoeven wil afwerken.
Agent Hamilton (Canvas 23.25u) - herhaling van het eerste seizoen, kan je dat meteen inhalen als je wil.

Maandag 1/5:
Meskina (NPO3 20.25u) - Nederlandse romcom over een Nederlands-Marrokaanse vrouw die als een sukkel wordt beschouwd door haar familie. Vincent Banic loopt er ook in rond.
Special forces: wie durft wint (VTM 20.35u) - realityshow waarin een troep BV's de keiharde training van de special forces zal doorlopen. 't Zal blijven bij 1 keer kijken vrees ik.
The notebook (Play5 20.35u) - neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
De behandeling (VTM4 20.35u) - best geslaagde Vlaamse verfilming van het boek van de Britse Mo Hayder. Geert Van Rampelberg schittert.

Woensdag 3/5:
Ons huis / Nieuw huis (één 20.45u) - nu ze bij Play en VTM verbouw/verhuisprogramma's hebben, mag de openbare omroep niet achterblijven... Hier wordt een huis verbouwd en een nieuw huis gezocht en de bewoners mogen dan beslissen of ze blijven of verhuizen. Kweetetnieze.

Vrijdag 5/5:
I can see your voice (VTM 20.35u) - terugkeer van dit opvulprogramma nu The masked singer gedaan is. Ik ga niet kijken.
Justice league (Play4 20.35u) - poging om voor DC te doen wat Marvel al gelukt was: een succesvolle ensemblefilm maken. Jammer genoeg een dikke fail.
Das Boot (NPO2 22.57u) - derde seizoen van deze Duitse reeks gebaseerd op de iconische jaren '80-film.

Veel kijkplezier! (als is het gene vetten deze week)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten