zaterdag 22 april 2023

Kijktips week 22/4-28/4

Sinds 19 april staan de eerste twee afleveringen van Will Trent ein-de-lijk op Disney+.

De serie is gebaseerd op de boeken van Karin Slaughter (die ik dus nog altijd moet lezen) en ik ben er toch een beetje nieuwsgierig naar. Elke week komt er een nieuwe aflevering, we kunnen dus nog een tijdje voort.

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 22/4:
Avengers: infinity war (VTM2 20.25u) - eerste deel van een tweeluik waarin de Avengers het opnemen tegen Thanos.
Robin Hood (VTM 21.30u) - de compleet geflopte versie uit 2018 met Taron Egerton als Robin.
La Llorona (Canvas 22.10u) - film uit Guatemala die politieke geschiedenis met lokale folkhorror vermengt. Belooft meer een thriller dan horror te zijn. Ik wil dit wel eens zien.

Zondag 23/4:
Valerian and the city of a thousand planets (VTM2 19.30u) - nog een film die spectaculair flopte maar ik vond die stiekem wel entertainend - zelfs met Cara Delevingne in de cast.

Shutter island (VTM3 20.30u) - Scorsese haalde hier heel wat geld mee binnen, maar ik vond het maar een mèh film die vooral heel voorspelbaar bleek.
The price of Glee (TLC 21.00u) - wie herinnert zich de serie Glee nog? Weinigen waarschijnlijk, maar de cast leek wel voor het ongeluk gemaakt: zelfmoord, overdosis, verdrinking en carrières die daarna niet meer van de grond raakten. We zien het allemaal in deze docureeks.
Zonder afspraak (één 21.30u) - herhaling van op Canvas vorige week. Kapper Aziz wordt 40 en wil zijn leven omgooien en charmezanger worden. De eerste aflevering (eigenlijk twee na elkaar) was best grappig. Kijken indien gemist op Canvas.

Maandag 24/4:
The witches of Eastwick (Play5 20.35u) - Jack Nicholson in de rol van zijn leven: die van de duivel die drie vrouwen tegelijk weet te versieren.

De campus cup (één 21.35u) - terugkeer van deze quiz met Otto-Jan Ham waarin studenten van verschillende universiteiten en hogescholen het tegen elkaar opnemen. Elke weekdag.

Dinsdag 25/4:
Shalom allemaal! (Play4 21.00u) - human interestreeks die ons een inkijk geeft in het leven in de Joodse wijk in Antwerpen.

Woensdag 26/4:
The wolf of Wall Street (VTM2 20.35u) - nog een film van Scorsese, nu zijn meest lucratieve. Leo had hiervoor al een een Oscar moeten krijgen...

Donderdag 27/4:
Guy Mortier (Canvas 21.20u) - de voormalige Humobaas wordt 80 en dat verdient een tweedelige documentaire waarin hij opgehemeld wordt.

Vrijdag 28/4:
Suicide squad (Play4 20.35u) - absoluut te mijden deze miskleun van een film en hier heeft Cara Delevingne wél een groot aandeel in. Maar de rest van de cast doet het ook reteslecht.
Capharnaüm (Canvas 21.30u) - het mistroostige leven van de 12-jarige Zain in Libanon. En toch schijnt er hoop op het einde van de film.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten