zaterdag 5 november 2016

Kijktips week 05/11-11/11


Pfff... Alles waar ik naar kijk/keek liep vorige week of zal deze week ten einde lopen en wat er in de plaats komt is niet om over naar huis te schrijven...

Slachtoffers die vorige week en de week daarvoor al vielen:
- Marvel's Agent Carter
- Eeuwige roem
- Grey's Anatomy
- Zo man zo vrouw (vanaf deze week herhalingen)
- Nieuwe buren
- The fall
- Zoo

Slachtoffers deze week:
- La trêve
- Supergirl
- Quantico
- Helden van hier: door het vuur

Nog een geluk dat het elke weekdag (behalve vrijdag) een aflevering van De slimste mens ter wereld is, anders had ik niets meer om naar te kijken...

Grapje, want er is nog altijd dvd en Netflix!

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 05/11:
The blues brothers (VTM 14.30u) - komedie met tal van muzikale grootheden in een bijrol én er mag gezongen worden. Tevens met de meest epische carchase éver.

The parent trap (Vijf 20.30u) - geslaagde remake met een superschattige Lindsay Lohan in een dubbelrol.

The untouchables (CAZ 20.40u) - oerklassieker in het gangstergenre. Met Kevin Costner, Robert De Niro en Sean Connery.
Little Buddha (één 21.25u) - tenenkrullende film die waarschijnlijk zowat alle boeddhisten beledigd heeft door het schabouwelijke acteerwerk van Keanu Reeves.
Alleen Elvis blijft bestaan (Canvas 22.20u) - dit programma staat of valt met de centrale gast, meestal iemand die mij niet interesseert, maar deze keer staat Judith Vanistendael centraal. Vlaamse stripmaker met talent.
Sliding doors (Vitaya 22.25u) - Gwyneth Paltrow speelt twee mogelijke tijdlijnen van hetzelfde personage en het werkt wonderwel. Ook mijn eerste kennismaking met de muziek van Dido.
Hellboy 2 (Q2 22.35u) - tweede film in deze franchise. Nogmaals Ron Perlman onder kilo's make-up.
American Pie (CAZ 22.50u) - blijft een goeie komedie.

Zondag 06/11:
Dwangers (Vier 23.10u) - herhaling van het programma waarin Jan Mulder met een aantal mensen met dwangneuroses naar Thailand trekt voor therapie. Respectvol gemaakt, geloof het of niet.

Maandag 07/11:
Ons eerste huis (Vier 20.35u) - verbouwprogramma, gepresenteerd door Bartel Van Riet. Ik keek vroeger al niet naar die dingen (The block etc.), ga ik nu dus ook niet doen.
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (Q2 23.05u) - deze zijn eindelijk terug met het tweede seizoen, met in de eerste aflevering een gastrol voor Lucy Lawless (hecht je echter niet te veel aan het personage).

Dinsdag 08/11:
The show must go on! (Vier 20.35u) - reportagereeks van de maker van The sky is the limit (nooit naar gekeken), nu over de Vlaamse showbizz. Tenenkrullend, ongetwijfeld.
Deadline Gallipoli (CAZ 20.40u) - vierdelige Australische reeks over WO I. Twee afleveringen na elkaar, woensdag de rest.
Crimi clowns : the movie (Q2 22.25u) - film die na het eerste seizoen werd uitgebracht en waar al 90% van het tweede seizoen in verklapt werd. Voor de liefhebbers.

Woensdag 09/11:
Twister (Q2 20.40u) - ik zal nooit over die koe geraken die in de tornado wordt meegenomen. Gie-ren!

Donderdag 10/11:
Bo (Vitaya 20.40u) - eerste poging om een boek van Dirk Bracke te verfilmen. Brolboek (Het engelenhuis) en dus brolfilm.
The terminator (Q2 22.40u) - eerste optreden van de onmenselijke Ah-nuld in zijn meest iconische rol.

Vrijdag 11/11:
The great escape (CAZ 20.40u) - hou u hier héél ver weg van, deze film werkt hoegenaamd niet meer in deze tijd en verdient de titel klassieker dan ook niet. 't Is gewoon een belachelijke film...
Top gun (één 23.10u) - enkel voor degenen die zich niet kunnen houden uit jeugdsentiment. Blijft niet echt overeind als film.
Nightwatch (VTM 23.45u) - griezelthriller en ook remake van een Deense film. Nu met Ewan McGregor als opgejaagde nachtwaker in een mortuarium.
Sharknado (CAZ 23.45u) - low-budget cultfilm over, jawel, haaien in een tornado. Compleet van de pot gerukt, maar ik kan het wel smaken.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten