zaterdag 5 september 2020

Kijktips week 05/09-11/09

De afgelopen week heb ik naar heel wat "nieuwe" programma's gekeken op tv. Voor het gros daarvan zal het bij 1 keer blijven (Ladytruckers, De cel vermiste personen, Veel tamtam, Opvoeden doe je zo. Vanity plates en Op de man af moet ik nog bekijken, daar is het verdict dus nog niet van binnen) wegens ofwel vreselijk (de meerderheid) ofwel geen tijd (De cel vermiste personen, woensdag is echt een kijkdichte avond).

Op naar de volgende week!

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 05/09:
Ferdinand (VTM3 18.45u) - animatiefilm die hier niet veel potten gebroken heeft. Zelf nog niet gezien, maar 't is misschien eens iets anders?
Valerian and the city of a thousand planets (Vier 20.25u) - regisseur Luc Besson scheurde hier enorm zijn broek aan, maar ik vond het een vermakelijke film.

I, Frankenstein (VTM3 22.20u) - moderne hervertelling van het Frankensteinverhaal. Hou je er ver van.
Rain man (Vier 23.05u) - wil je Tom Cruise eens zien verbleken naast écht acteertalent? Dit is je film. Dustin Hoffman schittert als de autistische Raymond.

Zondag 06/09:
Château Planckaert (één 20.00u) - de Planckaerts gaan de Meilandjes achterna en verbouwen een kasteel in Frankrijk. Hopelijk met iets minder "Wijnen! Wijnen! Wijnen!"
Undercover (één 20.35u) - tweede seizoen van deze misdaadserie. Ik ga voorzichtig kijken, want vond een tweede seizoen overbodig...

Niet schieten (VTM 21.00u) - Stijn Coninx maakte een film over de overval van de Bende van Nijvel in de Delhaize in Aalst. Ik ben net niet oud genoeg om dit bewust te hebben meegemaakt en kon mij dan ook niet inleven in de film (dat had misschien ook te maken met het Regikapsel van Jonas Van Geel).
Lincoln Rhyme: hunt for the bone collector (VTM3 22.25u) - reeks naar het boek en de film The bone collector. Twee afleveringen na elkaar.
Suits (VTM 00.50u) - zevende seizoen van deze advocatenreeks. Nooit naar gekeken en ik ga nu ook niet beginnen.

Woensdag 09/09:
Sharknado 3: Oh hell no! (Zes 21.25u) - om toch iets aan te kunnen bevelen. Rotslechte film, maar wel vermakelijk.

Donderdag 10/09:
The world according to Jeff Goldblum (National Geographic 20.55u) - volgens mijn tv-gids zou dit moeten uitgezonden worden, maar op de website van NatGeo staat iets anders. Kan ook zijn dat ze het weghouden omdat op 15 september Disney+ beschikbaar wordt en je het daar ook kan bekijken...

Vrijdag 11/09:
Before I go to sleep (VTM2 20.35u) - het boek waarop dit gebaseerd is, is best goed te noemen, maar de film raakte niet eens in onze zalen. Belooft niet veel goeds.
Phantom thread (Canvas 21.15u) - allerlaatste film met Daniel Day-Lewis, hij is het acteren namelijk beu. Alleen al voor dit feitje kijken.

Looper (één 23.40u) - interessante sf-film over een huurmoordenaar die criminelen uit de toekomst vermoordt.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten