zaterdag 27 juni 2020

Kijktips week 27/06 - 03/07


Gisteren was het eindelijk zo ver: Netflix plaatste Eurovision Song Contest: the story of Fire Saga op hun platform en natuurlijk moest ik die meteen gaan bekijken.

En wonder boven wonder: 't is niet eens zo'n slechte film geworden. Gewoon een degelijke feelgoodfilm en soms is dat alles wat je nodig hebt...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 27/06:
The horse whisperer (Vijf 20.25u) - een piepjonge Scarlett Johansson laat zien wat ze hier kan. Hoewel het vooral Kristen Scott Thomas' film is.
The blue lagoon (Vitaya 20.25u) - compleet foute film als je er nu naar kijkt, maar ook een romantisch eilandavontuur voor twee (piep)jonge mensen.
Disney project T (VTM 20.30u) - warrige Disneyfilm met George Clooney die hier dus niet Tomorrowland mocht heten maar in de rest van de wereld wel.
Bloed, zweet en tranen (één 21.35u) - biopic over André Hazes. Zal wel aanslaan bij de fans, maar 't is Cosy reading night, dus de deze gaat lezen.
Victoria (Canvas 22.00u) - Duits en gefilmd in 1 take. Als experiment mag dit tellen. Wordt zeker opgenomen want is ondertussen verdwenen van Netflix voor ik hem kon zien.

Jurassic Park (Q2 22.35u) - 't Is zomer, dus mogen de blockbusters nog eens van stal.

Zondag 28/06:
De blacklist (één 20.20u) - nu beginnen ze al Ketnetprogamma's te recycleren op één. Tom Waes of niet, ik kijk niet.

Maandag 29/03:
Dwars door Oceanië (één 19.45u) - we hebben dit al allemaal gezien in Iedereen beroemd, waarom dit nog eens apart uitzenden?
Vive la vie! (één 21.30u) - Karl Vannieuwkerke kan de tour niet verslaan deze zomer wegens uitgesteld, maar hij krijgt wel een talkshow. Als het té veel over sport gaat, blijft het bij 1 keer kijken vrees ik.
American horror story: 1984 (Q2 23.15u) - de laatste incarnatie van deze anthologiereeks en ik kijk er enorm naar uit!

Woensdag 01/07:
This is us (CAZ2 20.40u) - ja, 't is een herhaling van het eerste seizoen maar ik ben vorige week beginnen kijken en 't is best een leuke reeks. 2 afleveringen na elkaar. De eerste 2 zijn nog te herbekijken op VTMgo.

Big game (Q2 23.10) - Samuel L. Jackson is de Amerikaanse president die verloren raakt in de Finse wildernis. Leuke film.

Donderdag 02/07:
Prisoners (Canvas 21.15u) - echt slechte film met Jake Gyllenhaal en Hugh Jackman. Compleet ongeloofwaardig en nog saai op de koop toe.

Vrijdag 03/07:
The huntsman: winter's war (VTM 21.00u) - compleet overbodig vervolg op die vorige film die ook al niet schitterend was. Wel mooi vormgegeven.
The breakfast club (Canvas 21.05u) - iconische eighties film. Ja, dat ding heeft problemen als je er met de ogen van nu naar kijkt, maar 't blijft fantastisch.

Tully (NPO3 22.20u) - ga ik kijken naar een film over een vrouw die het moederschap niet aankan? Nope in 't kwadraat, maar hij schijnt niet slecht te zijn.

A single man (NPO2 23.10u) - prachtig gestilleerde film over een man die afglijdt in melancholie nadat zijn liefdespartner sterft. Met een schitterende Colin Firth.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten