zaterdag 7 april 2018

Kijktips week 07/04-13/04


Nu maandag wordt de laatste aflevering van Blind getrouwd uitgezonden. Ik ben écht benieuwd hoeveel van de koppels er nog bij elkaar zullen zijn (vorige week waren er dat nog 3).

Klein gokje van mijn kant: Toon en Frie blijven samen en misschien ook Lieve en Aljosja.

Maar ik kan mij vergissen...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 07/04:
Nanny McPhee and the big bang (VTM 15.05u) - tweede Nanny McPhee film en het blijft fun voor de hele familie.
Star wars: the force awakens (VTM 20.25u) - tv-première van deze zevende Star Wars film. Ik was meteen weer verliefd op de franchise.

Maleficent (Vier 20.25u) - Angelina Jolie als de boze heks uit de schone slaapster. Prachtige film!

Stick it (Vitaya 20.25u) - turnfilm over een meisje dat haar leven moet beteren. Toch interessant genoeg om te blijven kijken.
The godfather II (CAZ 20.40u) - schijnt nog beter te zijn dan de eerste film, maar ik heb hem nog steeds niet gezien...


Asterix & Obelix bij de Britten (één 21.15u) - vierde film alweer over de dappere Galliërs. Ik gaf het al lang op om hier naar te kijken.

Zondag 08/04:
Star Wars: the force awakens (VTM 14.40u) - voor wie 'm gisteren gemist heeft.

Resident evil: retribution (Q2 20.35u) - vijfde film alweer in deze horrorfranchise. Ik kan er niet aan doen, ik zie zo'n dingen graag.


The abyss (CAZ 20.40u) - charmante onderwater sf-film van de hand van James Cameron. Van toen hij nog niet zo'n megalomane maniak was.

Maandag 09/04:
The X-Files (Q2 20.35u) - nu Gillian Anderson naar FACTS komt dit weekend, is het wel gepast om deze eerste X-Files film nog eens uit te zenden. Al is het nogal een rommeltje...

Dinsdag 10/04:
Nieuwsjagers (Vier 20.35u) - docureeks over hoe journalisten nieuws vergaren. Vind ik al niet boeiend door die beschrijving.
Shopping queens (Vijf 20.35u) - dit onding is ook terug. Vier fashion wannabees mogen wat gaan shoppen en Jani kiest de winnaar. Van een non-programma gesproken.
De Columbus (één 20.40u) - Wim Lybaert vertrekt in zijn zelfgemaakte bus met een bekende Vlaming naar een onbekende bestemming. Benieuwd of dit het nieuwe Het huis of Die huis wordt.

Woensdag 11/04:
De Boxy's (Vier 20.35u) - de Boxy tweeling mag weer al schelden en op elkaar slaand op gastronomisch avontuur trekken. Kinderachtigheid ten top - en dat voor mannen die tegen de zestig zijn!

Donderdag 12/04:
Bad boys II (Q2 20.35u) - de eerste was natuurlijk beter, maar de Bad boys films zijn pure fun.
Fatal attraction (Vitaya 20.35u) - eighties thriller over vreemdgaan en beter moeten weten. Met Glenn Close en Michael Douglas (en een onfortuinlijk konijntje).

Vrijdag 13/04:
Ant-man (Q2 20.35u) - wordt als een mindere Marvelfilm beschouwd, maar ik vond hem best te pruimen.

Back to the future (CAZ 20.40u) - nog niet gezien met de kindjes? Kijken.
Tracks (Canvas 21.25u) - Mia Wasikowska trekt met een troep dromedarissen door de Australische woestijn. Het zal een helse tocht worden.

Taxi Teheran (NPO2 23.05u) - regisseur Panahi filmde klandestien in een taxi en maakte van zijn opnames een film. Op zijn minst gedurfd in Iran.

The mummy (VTM 23.20u) - pure fun dit! Een klein beetje horror maar vooral veel humor. Perfect als slaapmutsje.

Veel kijkplezier!


1 opmerking:

  1. Ik ben ook heel benieuwd naar de uitslag van Blind Getrouwd! Ik hoop dat alle drie de koppels bij elkaar zijn gebleven :) Zowel Tim en Esther als Lieve en Aljosja zijn mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen