zaterdag 3 maart 2018

Kijktips week 03/03-09/03

Dit weekend worden de Oscars uitgereikt!

En voor het zoveelste jaar op rij moet ik  - zoals het plebs - kijken naar een ingekorte versie een paar dagen later... Maar laat dat de pret niet bederven.

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 03/03:
Jurassic world (VTM 20.25u) - nostalgie ten top toen dit in 2015 in de cinemazalen kwam! Pret met dino's, wat moet dat meer zijn?

Flowers in the attic (Vitaya 20.25u) - middelmatige verfilming van een middelmatig boek. Kinderen worden opgesloten omdat ze vuile dingen zouden kunnen gaan doen en natuurlijk doen ze dat dan...
The curious case of Benjamin Button (Zes 20.30u) - filmdrama waarin Brad Pitt achterstevoren ouder wordt. Hij wordt m.a.w. geboren als oud ventje en sterft als een baby.
Stella Blomkvist (Canvas 20.40u) - IJslandse thrillerreeks, dat hadden we nog niet gezien. Twee afleveringen.

Shakespeare in love (CAZ 20.40u) - moet een mager filmjaar geweest zijn dat jaar want deze film haalde een paar Oscars binnen... Leuk om je avond mee te vullen, maar niet meer dan dat.
Ghost (VTM 22.35u) - hiervoor kreeg Whoopi Goldberg een Oscar. En verdiend. Je moet er wel de geest van Patrick Swayze voor lief bij nemen.
Under the skin (Canvas 22.40u) - SF-film waarin Scarlett Johansson heel de tijd rondrijdt om mannen op te pikken waar ze god weet wat mee doet. Ik heb dit niet uitgekeken.
Warm bodies (NPO3 23.55u) - het boek heb ik niet gelezen, ik kan dus niet vergelijken, maar ik vond dit een leuke romantische tienerkomedie met zombies.

Zondag 04/03:
Het is ook Oscarnacht, maar aangezien ik die nergens kan bekijken vermeld ik dit zo.
The departed (Zes 20.30u) - haalde Oscars binnen, maar is eigenlijk gewoon een remake van de Hong Kong film Infernal affairs.
Bad company (Q2 20.35u) - gefaalde dief moet de plek van zijn FBI-tweelingbroer innemen. Hilariteit volgt. Echt!

12 years a slave (CAZ 20.40u) - en ook CAZ gaat verder met de Oscarwinnaars. Deze vertelt het waargebeurde verhaal van de vrije Solomon die door een misverstand als slaaf verhandeld wordt.


Zware jongens (VTM 21.15u) - VTM haalt Gaston en Leo nog eens van stal. We kunnen 3 weken na elkaar "genieten" van hun films.
Camp 14 - Total control zone (Canvas 23.00u) - het waargebeurde verhaal van een Noord-Koreaan die jaren in een kamp zat en uiteindelijk wist te vluchten.

Maandag 05/03:
Wild (Vitaya 20.35u) - waargebeurd verhaal over een vrouw die om haar leven te beteren een compleet van de pot gerukte voettocht begint. Reese Witherspoon speelt de hoofdrol.

The Blues brothers (CAZ 20.40u) - eighties komedie met zowat de meest over the top politie achtervolging ooit. Kijken!

Dinsdag 06/03:
The island (Zes 20.35u) - Scarlett Johansson en Ewan McGregor lijken in de ideale wereld te leven. Maar is dat ook zo?
A few good men (VTM 22.40u) - rechtbankdrama met maar 1 bekende scène: die waarin Jack Nicholson melkmuil Tom Cruise eens goed afdroogt.

Woensdag 07/03:
Oscars 2018 (Zes 20.35u) - kan ik toch nog iets van de Oscars zien. Zes zendt de samenvatting van een kleine twee uur uit.

Donderdag 08/03:
Code 37 - de film (Vitaya 20.40u) - compleet overbodige tv-film over deze Vlaamse politiereeks.

Vrijdag 09/03:
I am legend (Vier 20.35u) - Will Smith loopt moederziel alleen (met zijn hond) in New York rond. En 's nachts komen de creepies naar buiten...

Up in the air (Canvas 21.15u) - George Clooney reist van bedrijf naar bedrijf om er mensen te ontslaan. Op zijn reizen kwam hij Alex tegen, op wie hij verliefd wordt. Maar leert hij haar wel echt kennen?

What women want (Vijf 22.25u) - compleet onnozele komedie waarin Mel Gibson - of all people - de gedachten van vrouwen kan lezen.
Warm bodies (Q2 23.05u) - gemist op zaterdag? Hier is een herkansing.

American Dreamz (VTM 23.20u) - heerlijke komedie waarin Hugh Grant zijn beste Simon Cowell speelt. Heerlijk.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten