zaterdag 5 december 2015

Primark haul


Het was al sinds augustus geleden dat ik nog het winkelhart van Gent had betreden - de plannen waren er tijdens het filmfestival, maar ik was toen moe, zo moe dat het er uiteindelijk niet van gekomen is.

Onlangs lukte het mij wel om nog eens richting Gent te trekken voor een shoppinguitje en dan vooral om de Primark te gaan plunderen. Want voor wie het nog niet weet: Primark is the place to be for all things Harry Potter and Star Wars!

Sidenote (en tip): de Primark is open tot 19.00u en als je er een uur voor sluitingstijd binnenvalt, heb je de winkel zowat voor jou alleen, de enigen die dan in de weg lopen zijn de winkelbediendes die alles netjes aan het opvouwen zijn voor de volgende winkelplunderdag...

Op de website kan je al een overzicht krijgen van wat er momenteel wordt aangeboden en ik had mijn verlanglijstje klaar.

Eerst kwam Star Wars aan de beurt, enkel en alleen omdat ik die stand het eerst tegenkwam in de winkel. Natuurlijk springt Primark ook op die trein want binnen 14 dagen komt de nieuwe film uit en een mens moet toch in stijl kunnen gaan kijken, niet? Voor mij werd het dit t-shirt en dat ga ik natuurlijk dragen op de dag dat ik in de cinema zal zitten voor de nieuwste episode:

Vooral het gebruik van de vintage poster van Episode IV deed mij overstag gaan, wat een nostalgie! (En jawel, nog geen Yoda daar...)

De zoektocht ging daarna in de kelderverdieping verder bij de pyjama-afdeling.

Hier zag ik een Star Wars pyjama, en is het t-shirt niet schattig met die ene stormtrooper die al aan het indommelen is?

Qua Star Wars was ik toen uitgekocht, maar Primark heeft altijd Harry Potter spul in zijn rekken hangen en daar vind ik meestal ook mijn goesting.

Zeker toen ik onderstaande kousen ontdekte:

Ik ben sowieso al een sucker voor gestreepte kousen (of kousen met streepjes) en deze waren maar 4.50€ voor 3 paar, de beslissing was snel gemaakt.

Ook onderstaande pyjama was meteen gekozen:

Mooi verpakt, gestreepte broek en een opschrift om u tegen te zeggen ("Waiting for my letter from Hogwarts"), ik moest geen twee keer nadenken...

Daarna moest ik ook nog eens binnenspringen bij Starbucks, want ook dat was al meer dan een maand geleden. De pumpkin spice latte is ondertussen uit het assortiment verdwenen, maar een heerlijk gamma aan eindejaarssmaken heeft zijn intrede gedaan en ik koos met veel plezier voor de Speculaas Latte (of gingerbread latte zoals de jongen achter de koffiemachine zei).

Ik liet mij ook verleiden tot een stuk red velvet cake. Dat is iets wat ik al heel lang eens wou proeven (hoewel het gewoon cake met rode kleurstof zou zijn) en daarom nam ik een stuk mee naar huis.

De foto is misschien niet bijster goed gelukt, want de cake was écht wel rood-rood te noemen en dat wit spul ertussen was mierezoet maar héél lekker.

Een geslaagd shoppingtripje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten