vrijdag 9 februari 2018

Kijktips week 10/02-16/02


Vorige week waren er geen kijktips omdat ik absoluut geen zin/energie had om ook maar iets anders te doen dan in de zetel te hangen.

Ik heb er dan ook op 4 dagen tijd het nieuwe (op Netflix dan toch) seizoen van Legends of tomorrow doorgejaagd. Dat zijn dus 17 afleveringen van zo'n 45 minuten...

Het jammere is wel dat er op Vier heel wat nieuwe programma's begonnen zijn en die heb ik dus niet aan de wereld kunnen aanbevelen. Gelukkig wordt zowat alles dit weekend herhaald...

Kijktips voor de komende week:

Zaterdag 10/02:
Fifty shades of Grey (VTM 20.25u) - alstublieft he...
Iron man 3 (Vier 20.25u) - heb ik gezien, maar ik herinner er mij niets van. Tja.
X-men: days of future past (Q2 20.35u) - de film op zich is nogal een rommeltje, maar het blijft X-men.
Hard sun (Canvas 20.40u) - loopt nog op BBC momenteel en wordt nu al op Canvas uitgezonden! Ik keek naar de BBC-versie en gaf het op na enkele afleveringen. Twee afleveringen na elkaar.
Sparkle (Vitaya 22.25u) - de film die de geschiedenis ingaat als de laatste van Whitney Houston. Of hij ook goed is...
Anonymous (Canvas 22.45u) - historisch drama over wie nu eigenlijk de teksten van Shakespeare geschreven heeft.
Salt (VTM 22.50u) - de film waarin Angelina Jolie's lippen op hun griezeligst zijn..
Jurassic Park (Q2 23.00u) - nineties klassieker met dino's. Kijken!
Gent West (Vier 23.55u) - nieuwe fictiereeks (hoewel... Telenetkijkers zagen dit al jaren geleden) over een vrouwengevangenis in Gent. De nieuwe afleveringen zijn op woensdag. Dit is de herhaling van de eerste aflevering.

Zondag 11/02:
Shallow Hall (VTM 14.55u) - een man wordt gehypnotiseerd waardoor hij enkel de innerlijke schoonheid van vrouwen kan zien. Met Gwyneth Paltrow in een fatsuit...
Hotel Römantiek (Vier 19.15u) - tweede seizoen waarin Otto-Jan en co oudjes aan elkaar willen koppelen. Herhaling van donderdag.

Topdokters (Vier 20.10u) - een nieuwe lading dokters doet ons versteld staan. Herhaling van dinsdag.

I, robot (Q2 20.35u) - Will Smith moet op zoek naar een moordende robot. Spannender dan het klinkt.
Oesje (VTM 21.20u) - tenenkrullende film rond de figuur van Kamiel Spiessens. Yuk.

Maandag 12/02:
Bartel in het wild (Vier 20.35u) - tweede aflevering waarin Bartel Van Riet telkens twee BV's (of BN's) meeneemt naar de wildernis. Vorige keer was het met Jani, nu moeten we het met Astrid niet-meer-Bryan doen.
De infiltrant (VTM 21.45u) - tweede aflevering van deze nieuwe fictiereeks. Ik moet zelf nog naar de eerste kijken en wie het gemist heeft, kan op de site van VTM terecht.
Trust me (NPO2 22.55u) - miniserie rond een verpleegster die zich na ontslag gaat voordoen als een arts. Met Jodie Whittaker (de nieuwe Doctor) in de hoofdrol.

Dinsdag 13/02:
Topdokters (Vier 20.35u) - een nieuwe lading dokters doet ons versteld staan.

Woensdag 14/02:
Karen maakt een plaat (Vier 20.35u) - tweede aflevering van deze realityreeks. Je hebt niks gemist.
Les misérables (CAZ 20.40u) - verfilming van de musical. En echt elke lijn tekst wordt gezongen. Zelfs ik vond het er over...
Gent West (Vier 21.35u) - tweede aflevering van deze nieuwe fictiereeks (hoewel... Telenetkijkers zagen dit al jaren geleden) over een vrouwengevangenis in Gent.

Donderdag 15/02:
Hotel Römantiek (Vier 20.35u) - tweede seizoen waarin Otto-Jan en co oudjes aan elkaar willen koppelen.

Vrijdag 16/02:
Insurgent (Q2 20.35u) - totaal nutteloos vervolg op Divergent.
The remains of the day (Canvas 21.15u) - Kijken! Hier kan je het briljante acteerwerk van Anthony Hopkins en Emma Thompson bewonderen. Nogmaals: kijken!

The sisterhood of the traveling pants (Vijf 22.25u) - leuk zomerfilmpje (waarom dat dan nu uitzenden?) over vier vriendinnen die allemaal in dezelfde jeansbroek passen.

Veel kijkplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten